O NAMA

Tradicija duga više od 20 godina garantira sigurnost i kvalitetu gradnje!

LMD Baćurin  graditeljstvo tvrtka je u kojoj se bavimo izvođenjem svih vrsta građevinskih radova. Svoj uspjeh temeljimo na dugoj tradiciji još od 1997. godine kada je Dražen Baćurin, nakon višegodišnjeg iskustva rada na poslovima rukovoditelja gradilišta, započeo svoj samostalni rad. Tradicija duga više od 20 godina garancija je iskustva i znanja koja Vam jamči sigurnost i kvalitetu gradnje.
Pružamo Vam iznimnu kvalitetu usluga izgradnje, dogradnje ili adaptacije svih vrsta građevina. Međutim, najviše nas raduje izgradnja obiteljskih kuća po sistemu ključ u ruke, koja uključuje sve radove od temelja do krova, odnosno useljenja u Vaš novi dom.

Ulaganjem u usavršavanje našeg tima pratimo i usvajamo nove, moderne standarde u građevinarstvu kako bismo poboljšali kvalitetu naših radova te koristimo samo provjerene materijale na tržištu. Svaki klijent nam je na prvom mjestu stoga jamčimo kvalitetu usluga kao i poštivanje ugovorenih obaveza i rokova. Nastojimo u potpunosti ispuniti Vaše želje uz stručne savjete i prijedloge našeg tima kako bismo ideje pretvorili u još bolju stvarnost.
Mnogi klijenti prepoznali su upravo našu tvrtku LMD Baćurin graditeljstvo kao kvalitetnog i korektnog izvođača radova te pouzdanog suradnika u brojnim građevinskim projektima.
Naš najveći uspjeh je upravo zadovoljstvo naših klijenata!

LMD Baćurin graditeljstvo – gradnja za bolji život i sretan dom!